IMAGE

4x de voordelen van online thuiszorg boeken

Aan thuiszorg zitten best wat haken en ogen, waar niemand op zit te wachten. Daarom staan wij voor zorg boeken wanneer het jou uitkomt. Thuiszorg kan namelijk veel makkelijker. Met ons platform laten we jou aan de knoppen zitten. En nemen we daarmee een hoop van de lasten weg. Lees hier wat precies de voordelen zijn van online thuiszorg boeken.

1. Je weet precies wie je in huis haalt

In tegenstelling tot thuiszorgorganisaties, kun je bij ons zelf kiezen wie er langskomt. Sterker nog, je mag de zorgverlener zelf uitzoeken. De zorgverleners geven zoveel mogelijk informatie over zichzelf als ze zich aanmelden. Ze hebben in hun profiel staan welke zorg ze verlenen, welke talen ze spreken en wat hun kenmerkt. Alle informatie die je nodig hebt om een zorgmatch te maken.

2. Voor verzorging, verpleging en overige thuiszorg

Als zorgverleners zich aanmelden bij het platform kunnen ze aangeven wat ze precies aanbieden. Dit kan alles zijn van verzorging, verpleging tot overige thuiszorg. Denk aan infuuszorg, katheterzorg en wondzorg, maar het kunnen ook andere diensten zijn zoals boodschappen doen en steunkousen aan- en uittrekken. Je kunt precies zien welke hulpverleners dit aanbieden en op basis daarvan een keuze maken

3. Er wordt rekening gehouden met jouw planning

Wil je thuiszorg voor in de ochtend boeken? Of juist in de avond? Dat kan! Jij zit aan de knoppen en daarom kan jij kiezen wanneer de zorgverlener langskomt. De zorgverleners geven aan wanneer ze beschikbaar zijn en met één klik op de knop kun jij thuiszorg boeken. 

4. Het gaat snel (zeker bij een tweede keer)

Als je weet wat voor een soort zorg je nodig hebt, heb je zó iemand geboekt. Het uitkiezen van de juiste persoon duurt waarschijnlijk het langst, maar daarna is het snel gepiept. Zeker als je voor een tweede keer een zorgverlener boekt. Dan kun je voor dezelfde verzorger kiezen of een andere aanvragen.

Wil jij ook gemakkelijk online thuiszorg boeken? Schrijf je hier in en boek een zorgverlener.

15 februari 2019 - Zorgvrager - Marlinde Westland