IMAGE

Dytter op de e-Healthweek 2018!

Onze ervaring van de e-Healthweek 2018

De e-Healthweek vond plaats in de week van 22 t/m 26 januari. Tijdens deze week werd er aandacht geschonken aan e-Health in Nederland. E-Health staat voor het inzetten van de technologie om de zorg te verbeteren en te innoveren. Er zijn diverse activiteiten georganiseerd in deze week, met als duidelijke thema de e-Health en de ontwikkelingen daarbij. Het online Dytter platform past hier uiteraard ook goed in tussen, doordat wij technologie en zorg met elkaar samenbrengen om innovatie plaats te laten vinden in de zorg. Dinsdag 23 januari is Dieuwke naar een kennissessie geweest over de implementatie van e-Health. Georganiseerd door Mobile Doctors en Health~Holland.

Dieuwke over de kennissessie e-Health

Wat was deze kennissessie leerzaam..! Dinsdag 22 januari was ik aanwezig bij de kennissessie ‘Implementatie eHealth’ van Mobile Doctors en Health~Holland. Daar heb ik een korte pitch gegeven over ons online zorgplatform. Het was ontzettend leerzaam om vragen, tips en input uit het werkveld te mogen ontvangen!

Het was een inspirerende middag waarin er veel kennis is gedeeld met andere zorgprofessionals, zorgvernieuwers en start-ups. Belangrijke vragen zijn tijdens het programma aan bod gekomen. Waar hebben professionals behoefte aan? En wat zijn hun ervaringen? Naast het verkrijgen van informatie hebben we uiteraard ook kennis gedeeld met de andere zorgvernieuwers en start-ups. De vele vragen, ervaringen en tips heeft ons veel inspiratie opgeleverd. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor ons, maar ook voor de andere aanwezigen: op deze manier werken we samen aan de zorg van morgen. Zoals Mobile Doctors en Health~Holland dit mooi samenvat:

Let’s build tomorrows healthcare together!”

30 januari 2018 - Algemeen - André Piso