IMAGE

In 4 stappen thuiszorg online boeken

Bij de kapper bepaal je wel wie je haren knipt, maar in de thuiszorg kun je niet zelf bepalen wie je komt douchen. Dat vinden wij maar niks! Bij Dytter kun jij of je mantelzorger zelf thuiszorg boeken op een moment dat het jou uitkomt. En zelf kiezen wie er bij je op de stoep staat. Je kunt letterlijk zelf aan de knoppen zitten en dit geeft vrijheid. In deze vier simpele stappen boek jij thuiszorg:

Stap 1: Schrijf je in

Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven via onze website. Naast de algemene gegevens vragen we aanvullend om wat persoonlijke informatie. Zo willen we graag weten of jij een zorgindicatie hebt of niet. Zo kunnen we jou het beste voorzien van de zorg die jij nodig hebt. Daarnaast hebben we je adresgegevens nodig zodat we de zorgverleners bij jou in de buurt kunnen laten zien. Tot slot kun je een foto uploaden. Handig, zo weet de zorgverlener of hij/zij voor de juiste deur staat!

Stap 2: Kies een zorgdienst

In de app kun je kiezen uit drie verschillende soorten zorg: verpleging, verzorging en overige zorg. Om jou de juiste zorgverleners te laten zien, willen we graag weten welke thuiszorg je nodig hebt. Want of je nou wondverzorging nodig hebt of hulp bij de boodschappen, je regelt het met Dytter. Maak je keuze en klik om door te gaan naar de volgende stap.

Stap 3: Kies een zorgverlener

Dan begint de leuke zoektocht naar de zorgverlener die bij jou past. Je kan kijken naar de beoordeling van de zorgverlener en ook niet onbelangrijk naar het uurtarief. Daarnaast kan je zien of iemand rookt of huisdieren heeft. Tot slot kan je door de persoonlijke eigenschappen van de zorgverlener bepalen of jullie een match zijn. Babbel jij er graag op los en wil je graag een net zo spontane zorgverlener. Of ben je soms gewoon heel erg chagrijnig en wil jij graag iemand die gewoon zijn werk doet? Het kan allemaal.

Stap 4: Kies een zorgmoment

Zodra je een hulpverlener hebt gekozen, zie je zijn of haar beschikbaarheid. Je hoeft nu alleen nog maar op de knop ‘boeken’ te klikken en jouw werk zit erop. Nu is het slechts nog even wachten op een bevestiging van de zorgverlener en het zorgmoment is geboekt.

Thuiszorg boeken in een paar stappen

Klinkt het allemaal goed in de oren? Boek dan ook jouw zorgmoment. 

13 december 2018 - Zorgvrager - Marlinde Westland