IMAGE

Dytter begint in Amsterdam

Tegenwoordig boek je met één klik op de knop taxi’s, hotels en vliegtickets. Waarom zou dat niet kunnen als je thuiszorg nodig hebt? Dat was precies de vraag die André, oprichter van Dytter, zichzelf stelde toen zijn eigen vader Alzheimer kreeg. Geïnspireerd door Uber ontwikkelde hij een on-demand thuiszorg app. Met Dytter kun je eenvoudig hulp of zorg boeken, voor jezelf of een dierbare.

Wij zijn in de gemeente Amsterdam gestart. Via Dytter bieden we Amsterdammers de mogelijkheid zelf thuiszorg te zoeken en boeken. Voor jou, als zorgverlener, betekent dit dat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je werkt en voor welk tarief.

Wij hebben de handen ineengeslagen met Cordaan Zorg in de Wijk. Samen willen wij ervoor zorgen dat nog meer Amsterdammers langer en gelukkig thuis kunnen blijven wonen.

Ben jij zorgverlener en word jij ook vrolijk van dit idee? Door je in te schrijven bij Dytter, krijg je de kans om met ons mee te groeien vanaf de start in de eerste gemeente in Nederland waar je online thuiszorg kan boeken. Schrijf je nu in!

 

Schrijf je direct in of kijk hier voor meer info.