IMAGE

Over ons

Bij Dytter zijn wij ervan overtuigd dat de zorg er anders uit kan zien: toegankelijker, makkelijker, persoonlijker mét keuzevrijheid en eigen regie. Zorg zonder gedoe, met altijd een warm netwerk om je heen. Hier zetten wij ons elke dag opnieuw voor in. Dag in en dag uit. Tijdens kantooruren en daar buiten. We hebben ieder ons eigen verhaal, waarom de zorg zo dicht aan ons hart ligt. We kennen de kant van de zorgvragers en zien de obstakels waar zorgverleners mee te maken hebben. Goede en slechte verhalen laten ons keer op keer weer weten waar we het voor doen. Het inspireert ons om elke dag weer een stapje verder te gaan.

De zorg is persoonlijk. Daarom kiezen wij ervoor om jou persoonlijk aan te spreken. Wij houden niet van de ‘afstand’ die er anders tussen ons in staat. We willen je het gevoel geven dat je ons altijd en met elke vraag kunt benaderen, zodat jij ons vertrouwd. Want ook daar gaat het om in de zorg om: vertrouwen. Alles met elkaar kunnen bespreken, geen vraag die te gek of te vreemd is. Wij staan voor je klaar.

Samen veranderen we de wereld van de zorg, verander jij met ons mee?

Ontmoet de Dytters

Hoe is het ontstaan?

Persoonlijke omstandigheden brachten onze co-founder op het idee om Dytter op te richten. De zorg kwam voor hem dichtbij, maar een goede en persoonlijke oplossing bleek niet zo voor de hand te liggen.

Je kunt tegenwoordig met één druk op de knop online van alles regelen. Neem bijvoorbeeld een taxi: je boekt hem snel en eenvoudig online en hij staat binnen 20 minuten voor je klaar! Je kiest zelf waar en wanneer.

Maar, in de zorg gebeurt dit nog niet zo veel. Gek toch eigenlijk? Zorg is persoonlijk, dus waarom hebben we hier weinig inspraak in? Waarom is het nog niet mogelijk om zelf je zorg samen te stellen. Om (thuis)zorg op maat te verkrijgen, aan de hand van de eisen die jij stelt? Kiezen waar, wanneer en van wie je zorg wilt ontvangen? Met Dytter is dit scenario verleden tijd. Stel zelf je zorgmoment samen en ontvang zorg op maat.

Lees hier het volledige verhaal van onze co-founder.

IMAGE

Wat biedt Dytter jou?

Met Dytter willen we bereiken dat de zorg toegankelijker, makkelijker en menselijker wordt, waarbij eigen regie en keuzevrijheid centraal staan. Zorg is persoonlijk en moet persoonlijk blijven. Zoals wij het zien, is dit vaak nog niet het geval.

Wij geloven dat de zorg beter kan en willen dit bereiken door zorgvragers en zorgverleners meer zeggenschap te geven. Zelf weten de mensen die zorg nodig hebben of dit aanbieden, vaak prima hoe de beste zorg er voor hen uit moet zien.

IMAGE