IMAGE

Werken bij Dytter

Zorg op jouw manier, daar staan we voor. Wij veranderen de mogelijkheden voor zowel mensen die zorg aan huis verlenen als voor mensen die zorg thuis nodig hebben. We bieden zorg aan op jouw manier, op jouw moment.

Dytter streeft naar persoonlijke en efficiënte zorg door slimme technologie te combineren met meer menselijke aandacht. Dit resulteert in perfecte zorg op maat tegen lagere kosten.  Met Dytter veranderen we de wereld van de zorg. En dat is het leukste aan dit werk: weten dat jouw werk invloed heeft op hoe de toekomst eruitziet.

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Lead back-end .NET developer

Lees onze volledige vacature van Lead back-end .NET developer hier

 

Ook zijn wij altijd op zoek naar verzorgende C, verzorgende IG of (wijk)verpleegkundigen.

Ben je een zelfstandige zorgverlener en wil je graag (meer) regie over je eigen leven? Maak dan snel een account aan en vul je gegevens in. Kies zelf waar, wanneer en aan wie je zorg wilt leveren. Uiteraard bepaal je zelf ook je uurtarief, zoals je dit als zelfstandige zorgverlener gewend bent. Via ons online zorgplatform kom je in contact met onze zorgpartners die jouw hulp en jouw zorg goed kunnen gebruiken. Zorgpartners kiezen voor jou op basis van je profiel. Ze maken dus een bewuste keuze voor jou als zelfstandige zorgverlener en boeken jou online. Jij bepaalt uiteindelijk of je de boeking accepteert of weigert. Zo behoud jij zelf de regie aan wie jij zorg wilt verlenen.

Klinkt dit als muziek in de oren? Registreer je direct hier!

 

Staat jouw ideale vacature hier niet tussen?

Niet getreurd! Wie weet ben jij wel de collega die we zoeken, alleen weten we dat misschien nog niet. Je kunt altijd een open sollicitatie naar ons sturen, om ons te overtuigen dat wij jou écht niet kunnen missen in ons team.

Ben je een student en zoek je een leuk, innovatief, bedrijf dat voortdurend in beweging is? Ook dan zien we graag een open sollicitatie van je tegemoet. Blaas ons omver met jouw kwaliteiten om bij ons stage te kunnen lopen of kom met een aanbod voor een onderzoeksrapport dat we echt niet kunnen afslaan.

We zien open sollicitaties graag tegemoet op contact@dytter.com.