• Aanmelden

  1. Meld je aan

  Aanmelden is met een paar simpele stappen gedaan. Maak een profiel aan en geef aan welke zorg je nodig hebt of kunt verlenen.

 • Zorgkeuze

  2. Selecteren

  Bekijk als zorgvrager welke zorgverleners zich bij ons hebben aangesloten en lees alles over ze.

 • Boeking

  3. Boeken

  Heb je de ideale zorgverlener gevonden? Maak dan online een boeking. De zorgverlener accepteert of weigert deze.

 • Zorgmoment

  4. Het zorgmoment

  Het moment is dan daar: de zorg aan huis. Naderhand behandelen wij de betaling en jij kunt een beoordeling van de zorg achterlaten.

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in!

Wil je meer weten over het Dytter online zorgplatform, onze kijk op de zorg of wil je graag de mogelijkheden met ons bespreken? We komen graag bij je langs en geven je met alle plezier een demonstratie van onze webapp. Tijdens de demonstratie maken wij je wegwijs in de webapp en laten we je zien hoe je deze in kunt zetten voor jouw zorgorganisatie. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!

Samenwerkingspartners

Ons online zorgplatform

Dytter biedt een online zorgplatform waar zorgvragers en zorgverleners met elkaar in contact kunnen komen. Beide partijen geven in hun online omgeving aan wanneer en waar zij zorg willen ontvangen, of willen verlenen. Zorgverleners geven tevens aan welke zorg zij kunnen bieden en wat hun uurtarief is. Op basis van deze gegevens kunnen zorgvragers hun ideale zorgverlener zoeken, kiezen, vergelijken en boeken. Doordat beide partijen zeggenschap hebben over het zorgmoment wordt er thuiszorg op maat ontvangen of verleend.