De beste zorg op jouw manier

Ik wil zorg bieden

  • Aanmelden

   1. Meld je aan

   Meld je aan en maak je account in een paar simpele stappen compleet. Geef in je profiel aan welke zorg je nodig hebt, of kunt verlenen.

  • Zorgkeuze

   2. Kies of wordt gekozen

   Vul je zorgvraag of -aanbod in. Kies wanneer, (aan) wie, waar, tegen welk tarief de zorg wordt verleend en lees beoordelingen van anderen.

  • Boeking

   3. Maak een boeking

   Heb jij als zorgvrager de ideale zorgverlener gevonden? Dan kun je een boekingsvoorstel maken. De zorgverlener accepteert, wijzigt of weigert deze.

  • Zorgmoment

   4. Het zorgmoment

   Je ontvangt of verleent de zorg zoals jullie hem hebben afgesproken! De betaling handelen wij verder af. Achteraf kun je de verleende zorg beoordelen.

  Schrijf je nu in

  Welke zorg kan ik verlenen?

  Ontmoet de Dytter gebruikers

  Ik vond al een poos dat de zorg teveel om regels draaide.. Ik kan nu eindelijk zelf bepalen hoe ik zorg wil verlenen, met mijn eigen regels!

  Petra Boot , Amsterdam

  Ik gebruik Dytter naast mijn huidige werk. Ik krijg helaas niet de (vaste) uren die ik graag wil. Ik plan nu zelf in wanneer ik wat extra kan bijverdienen!

  Saskia Overtoon , Amsterdam

  Meest gestelde vragen

  Waar staat Dytter voor?

  Onze naam betekend in het Noors: met één knop. Wij geloven dat de zorg makkelijker kan, met één druk op de knop.

  Bij Dytter staan we voor keuze vrijheid en eigen regie. Kwaliteit staat bij ons uiteraard ook voorop, want je wilt wel goede zorg ontvangen of goede zorg verlenen. De zorgverleners die je via Dytter kunt boeken zijn daarom ook gescreend – gecontroleerd – om er zeker van te zijn dat zij goede zorg kunnen leveren en de handelingen ook echt uit mogen voeren.

  Benieuwd hoe en waarom wij Dytter opgestart hebben? Lees dan het persoonlijke verhaal van onze co-founder in de blog: Dytter, hoe het allemaal begon…

  Wat heb ik nodig om mij aan te melden bij Dytter?

  Bij Dytter vinden wij kwaliteit erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat zorgvragers bevoegde zorgverleners over de vloer krijgen, willen wij de zorgverleners daarom screenen. Dit klinkt misschien heel groot en eng, maar dit valt echt mee! De screening wordt uitgevoerd door CV-OK, onderdeel van de Validata Group. Zij zullen jou vragen om de volgende documenten aan te leveren:

  • Kopie van je paspoort of ID-kaart;
  • Kopie van je hoogst genoten opleiding;
  • Kopie VOG-verklaring;
  • BTW-nummer, zodat we weten dat je een zzp’er bent;
  • Referenties van voorgaande opdrachten/opdrachtgevers, deze zullen zij dan benaderen of jij echt voor hen gewerkt hebt;
  • Optioneel een kopie van je BIG-registratie (v.a. mbo niveau 4).

   

  Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk dan onze antwoorden op andere meest gestelde vragen