IMAGE

Hoe werkt het?

Zorg verlenen op jouw manier

Als (zelfstandige) zorgverlener kun jij via Dytter zorg verlenen op een manier die jij prettig vindt. Je verleent de zorg zoals jij denkt dat het beste is én waar jij vrolijk van wordt. Uiteraard in afstemming met de zorgvrager(s).

 

Ons online zorgplatform

Met het Dytter online zorgplatform willen wij het makkelijker maken om (thuis)zorg op maat aan te bieden. Zorgverleners, zoals jij, geven wij de kans om zelfstandig zorg te verlenen, zodat zij zelf kunnen bepalen hoe zij willen werken. En zorgvragers geven wij de kans om zorg op maat te ontvangen, zodat zij zelf hun ideale zorgmoment kunnen samenstellen.

 

Een profiel aanmaken

Een van de eerste stappen om ons online zorgplatform te gebruiken is om jezelf aan te melden als zorgverlener. Op dit moment is dit alleen nog mogelijk als je een zzp’er (zelfstandige zonder personeel) bent. Je komt namelijk niet bij Dytter in loondienst. Een andere mogelijkheid is dat je werkzaam bent bij een van de zorgorganisaties die ons online zorgplatform gebruiken. Mocht dit nog niet het geval zijn, dan kun je jouw werkgever natuurlijk altijd de tip geven om met ons samen te werken.

Zodra je bent aangemeld als zorgverlener, vul je jouw profiel aan met je persoonlijke gegevens, opleidingsniveau, een profielfoto en een kort stukje tekst zodat de zorgvrager jou al een beetje leert kennen.

Wanneer jij een boekingsvoorstel hebt ontvangen én accepteert, willen wij graag controleren of je bevoegd en bekwaam bent. Kwaliteit staat bij Dytter voorop, zodat zorgvragers gegarandeerd goede en professionele (thuis)zorg op maat ontvangen.

 

Het zorgplatform gebruiken

Voorkeuren doorgeven

Voordat je echt geboekt kunt worden, zijn er nog enkele andere zaken die je in je profiel moet aanvullen:

  • Jouw uurtarief;
  • Jouw beschikbaarheid;
  • Welke talen je spreekt;
  • Of je rookt;
  • Of je huisdieren hebt;
  • En welke handelingen jij kan én mag uitvoeren.

 

Boekingsvoorstellen ontvangen

Als alles in orde is ben je zichtbaar in ons online zorgplatform. Vanaf dat moment kunnen zorgvragers jou zoeken en een boekingsvoorstel sturen. Je profiel is nu compleet!

Zorgvragers gaan op zoek naar hun ideale zorgverlener en komen misschien wel bij jou uit. Zij zien je beschikbaarheid, je uurtarief en wat meer informatie over jou. De zorgvrager vult zijn of haar zorgvraag verder in en bepaalt wanneer, waar, voor hoelang en welke zorg hij of zij van jou wilt ontvangen. Vervolgens stuurt de zorgvrager jou een boekingsvoorstel.

In het boekingsvoorstel zie je de zorgvraag die de zorgvrager heeft ingevuld. Je ziet hoelang de boeking zal duren, waar en wanneer de zorg geleverd moet worden en welke prijs er voor die boeking betaald gaat worden. Nu krijg jij de kans om de boeking te accepteren wanneer deze goed past in je planning, te wijzigen wanneer het toch niet helemaal handig is of te weigeren.

 

Een geaccepteerde boeking

Je accepteert de boeking, of jouw wijzigingen worden geaccepteerd door de zorgvrager. Vanaf dit moment is de boeking definitief. In de tussentijd kan jij de indicatie zien van de zorgvrager, overdrachten van andere collega-zorgverleners en heb je de optie om direct contact op te nemen met de zorgvrager. Je kunt met hen chatten om eventuele laatste zaken nog te bespreken.

Tussentijds en achteraf hoef jij je minder zorgen te maken om de administratie: iedere zorgovereenkomst wordt online door ons afgehandeld en wij dragen zorg over de betalingen van de facturen. Jij hoeft je alleen maar te focussen op het verlenen van de zorg!

 

Na het zorgmoment

Je hebt de zorgvrager blij gemaakt met jouw bezoek. Heb je langer of korter zorg verleend dan in de boeking stond, dan kan je achteraf de tijdsduur nog aanpassen. De zorgvrager kan dit ook. Jullie dienen allebei akkoord te gaan met de aangepaste tijdsduur. Ook krijgt de zorgvrager de gelegenheid om een beoordeling over jou te schrijven. Goede beoordelingen zullen jou al sneller meer boekingen opleveren!

 

Heb je nog vragen na het lezen van deze tekst?

Is er iets nog niet helemaal duidelijk na het lezen van deze tekst en heb je nog vragen? Bekijk dan eens onze meest gestelde vragen, wellicht staat het antwoord van jouw vraag hier tussen.

Zie je onze manier van thuiszorg op maat aanbieden wel zitten? Schrijf je dan direct in om zelfstandig zorg te verlenen, op een manier die bij jou past!