De beste zorg op jouw manier

Ik heb zorg nodig

  • Aanmelden

   1. Meld je aan

   Meld je aan en maak je account in een paar simpele stappen compleet. Geef in je profiel aan welke zorg je nodig hebt, of kunt verlenen.

  • Zorgkeuze

   2. Kies of wordt gekozen

   Vul je zorgvraag of -aanbod in. Kies wanneer, (aan) wie, waar, tegen welk tarief de zorg wordt verleend en lees beoordelingen van anderen.

  • Boeking

   3. Maak een boeking

   Heb jij als zorgvrager de ideale zorgverlener gevonden? Dan kun je een boekingsvoorstel maken. De zorgverlener accepteert, wijzigt of weigert deze.

  • Zorgmoment

   4. Het zorgmoment

   Je ontvangt of verleent de zorg zoals jullie hem hebben afgesproken! De betaling handelen wij verder af. Achteraf kun je de verleende zorg beoordelen.

  Schrijf je nu in

  Welke zorg kan ik boeken?

  Ontmoet de Dytter gebruikers

  Via Dytter kan ik eindelijk zelf mijn zorg samenstellen. Voorheen was het altijd afwachten wanneer er iemand kwam en wie ik over de vloer zou krijgen... Nu is dat verleden tijd!

  Bram Boom , Amsterdam

  In zorgland zijn er nog heel wat stappen te maken naar persoonlijke zorg, die zeker niet duurder of ingewikkeld hoeft te zijn. Dytter maakt hier een mooie stap in. Ik kan eenvoudig zelf de zorg samenstellen en thuiszorg op maat ontvangen!

  Peter Hogerboom , Amsterdam

  Meest gestelde vragen

  Hoe stel ik zelf mijn zorgmoment samen?

  In je eigen online omgeving kun je zelf je zorgmoment samenstellen. In je online omgeving vul je jouw profiel verder aan met je persoonsgegevens. Als je een indicatie hebt kun je deze ook in je online omgeving plaatsen. Op basis van deze informatie, zoals je locatie en de zorg die je nodig hebt kun je zorgverleners zoeken, vergelijken, kiezen en boeken.

  Je krijgt een overzicht te zien van zorgverleners die de zorg kunnen verlenen waar jij naar op zoek bent en die op jouw gekozen moment beschikbaar zijn. Verder zie je hun uurtarief en beoordelingen van andere zorgvragers. Zorgverleners hebben ook een kort stukje over zichzelf geschreven, zodat je een beter beeld bij hun krijgt.

  Als je een zorgverlener hebt gekozen die je prettig vind, kun je hen een boekingsvoorstel sturen. De zorgverlener krijgt deze binnen en kan ervoor kiezen of zij de boeking accepteert, aanpast of weigert. Wordt het boekingsvoorstel geaccepteerd, dan heb jij zelf je zorgmoment samengesteld en wordt de zorg verleend zoals jullie overeen zijn gekomen.

  Waar staat Dytter voor?

  Onze naam betekend in het Noors: met één knop. Wij geloven dat de zorg makkelijker kan, met één druk op de knop.

  Bij Dytter staan we voor keuze vrijheid en eigen regie. Kwaliteit staat bij ons uiteraard ook voorop, want je wilt wel goede zorg ontvangen of goede zorg verlenen. De zorgverleners die je via Dytter kunt boeken zijn daarom ook gescreend – gecontroleerd – om er zeker van te zijn dat zij goede zorg kunnen leveren en de handelingen ook echt uit mogen voeren.

  Benieuwd hoe en waarom wij Dytter opgestart hebben? Lees dan het persoonlijke verhaal van onze co-founder in de blog: Dytter, hoe het allemaal begon…

  Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk dan onze antwoorden op andere meest gestelde vragen