De beste zorg op jouw manier

Ik heb zorg nodig

  • Aanmelden

   1. Meld je aan

   Aanmelden is met een paar simpele stappen gedaan. Maak een profiel aan en geef aan welke zorg je nodig hebt of kunt verlenen.

  • Zorgkeuze

   2. Selecteren

   Bekijk als zorgvrager welke zorgverleners zich bij ons hebben aangesloten en lees alles over ze.

  • Boeking

   3. Boeken

   Heb je de ideale zorgverlener gevonden? Maak dan online een boeking. De zorgverlener accepteert of weigert deze.

  • Zorgmoment

   4. Het zorgmoment

   Het moment is dan daar: de zorg aan huis. Naderhand behandelen wij de betaling en jij kunt een beoordeling van de zorg achterlaten.

  Schrijf je nu in

  Welke zorg kan ik boeken?

  Ontmoet de Dytter gebruikers

  IMAGE

  Via Dytter kunnen mijn vrouw en ik eindelijk zelf onze zorg samenstellen. Voorheen was het altijd afwachten wanneer er iemand kwam en wie wij over de vloer zouden krijgen... Nu is dat verleden tijd!

  Bram en Nina Boon , Amsterdam
  IMAGE

  In zorgland zijn er nog heel wat stappen te maken naar persoonlijke zorg, die zeker niet duurder of ingewikkeld hoeft te zijn. Dytter maakt hier een mooie stap in. Ik kan eenvoudig zelf de zorg samenstellen en thuiszorg op maat ontvangen!

  Mariëlle Hogerboom , Amsterdam

  Meest gestelde vragen

  Hoe kan ik zelf zorg boeken?

  In de online omgeving kun je jouw profiel invullen en je indicatie (als je deze hebt) vermelden. Vervolgens zie je een keuzemenu met de zorgtaken.  Op basis van deze informatie, zoals je locatie en de zorg die je nodig hebt kun je zorgverleners zoeken, vergelijken, kiezen en boeken.

  Je krijgt een overzicht te zien van zorgverleners die de zorg kunnen verlenen waar jij naar op zoek bent en die op jouw gekozen moment beschikbaar zijn. Verder zie je het uurtarief en beoordelingen.  Zorgverleners hebben een profiel aangemaakt, zodat je een beter beeld bij hen krijgt.

  Als je een zorgverlener hebt gekozen, kun je een boekingsvoorstel sturen. De zorgverlener ziet dit voorstel en kan ervoor kiezen of zij de boeking accepteert, aanpast of weigert. Wordt het boekingsvoorstel geaccepteerd, dan heb jij zelf je zorgmoment samengesteld en wordt de zorg verleend zoals jullie overeen zijn gekomen.

  Waar staat Dytter voor?

  Onze naam betekent in het Noors: met één knop. Wij geloven dat de zorg makkelijker kan, met één druk op de knop.

  Bij Dytter staan we voor keuze vrijheid voor zorgvragers én zorgverleners. Kwaliteit staat bij ons uiteraard voorop, want het draait tenslotte om je gezondheid. De zorgverleners die je via Dytter kunt boeken zijn daarom gescreend zodat je weet dat zij de juiste opleiding hebben om goede zorg te kunnen leveren.

  Ben je benieuwd hoe het idee voor Dytter ontstaan is? Lees dan het persoonlijke verhaal van onze co-founder in de blog: Dytter, hoe het allemaal begon…

  Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk dan onze antwoorden op andere meest gestelde vragen