De beste zorg op jouw manier

Ik heb zorg nodig

  • 1. Meld je aan

   Wat leuk dat je via ons zorg wil verlenen! Aanmelden is met een paar simpele stappen gedaan. Je start met het invullen van ons inschrijfformulier. 

  • 2. Jouw profiel

   Maak een profiel aan. In jouw profiel geef je aan welke zorg je kunt en wil verlenen, vul je jouw uurtarief in en vertel je iets over jezelf.

  • 3. Screening

   Nu start de screening. Zodra de screening afgerond is (dit kan binnen enkele dagen), wordt jouw profiel vrijgegeven en kunnen onze zorgpartners je boeken.

  • 4. Boeken

   Is er een match tussen jou en een van onze zorgpartners op basis van jouw profiel en beschikbaarheid? Dan ontvang je een online boekingsverzoek. Bij akkoord kun je aan het werk!

  Welke zorg kan ik boeken?

  Dytter Zorgverleners aan het woord

  Meest gestelde vragen

  Hoe kan ik zelf zorg boeken?

  In de online omgeving kun je jouw profiel invullen en je indicatie (als je deze hebt) vermelden. Vervolgens zie je een keuzemenu met de zorgtaken.  Op basis van deze informatie, zoals je locatie en de zorg die je nodig hebt kun je zorgverleners zoeken, vergelijken, kiezen en boeken.

  Je krijgt een overzicht te zien van zorgverleners die de zorg kunnen verlenen waar jij naar op zoek bent en die op jouw gekozen moment beschikbaar zijn. Verder zie je het uurtarief en beoordelingen.  Zorgverleners hebben een profiel aangemaakt, zodat je een beter beeld bij hen krijgt.

  Als je een zorgverlener hebt gekozen, kun je een boekingsvoorstel sturen. De zorgverlener ziet dit voorstel en kan ervoor kiezen of zij de boeking accepteert, aanpast of weigert. Wordt het boekingsvoorstel geaccepteerd, dan heb jij zelf je zorgmoment samengesteld en wordt de zorg verleend zoals jullie overeen zijn gekomen.

  Waar staat Dytter voor?

  Onze naam betekent in het Noors: met één knop. Wij geloven dat de zorg makkelijker kan, met één druk op de knop.

  Bij Dytter staan we voor keuze vrijheid voor zorgvragers én zorgverleners. Kwaliteit staat bij ons uiteraard voorop, want het draait tenslotte om je gezondheid. De zorgverleners die je via Dytter kunt boeken zijn daarom gescreend zodat je weet dat zij de juiste opleiding hebben om goede zorg te kunnen leveren.

  Ben je benieuwd hoe het idee voor Dytter ontstaan is? Lees dan het persoonlijke verhaal van onze co-founder in de blog: Dytter, hoe het allemaal begon…

  Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk dan onze antwoorden op andere meest gestelde vragen